dimarts, 21 de gener de 2014

Activitats de Jocs Esportius

ESCACS

El proper divendres 24 de gener tindrà lloc a partir de les 18’00 i l’escola Pere Viver de Terrassa les dues últimes rondes de la fase local d’escacs individuals d’aquest curs 2013-2014 on es farà entrega de premis als 3 primers classificats de cada categoria.

Enguany hem tingut una participació d’un total de 89 escaquistes dividits en les categoria de benjamí (49), aleví (27) i infantil - cadet (13) de diferents escoles de Terrassa, Matadepera i Viladecavalls com són:
Escola Francesc Aldea, Escola Pere Viver, Escola Ramon i Cajal, Escola Serra de l’Obac, Escola Rosella, Escola Abat Marcet, Escola França, Escola Font de l’Alba, Escola M. Auxiliadora, Ins. Santa Eulàlia, Ins. Egada, Escola Liceo Egara i Ins. Matadepera.

Més endavant i amb dates pendents per concretar es farà una competició per equips i una trobada per la categoria prebenjamí.

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

El proper dissabte 25 de gener, tindrà lloc en horari de matí i tarda la primera jornada de gimnàstica artística d’aquest curs 2013-2014.

La jornada es durà a terme al Pavelló Municipal de Vacarisses i es preveu la participació d’un total de 337 nois i noies que durant tot el dia i distribuïts en diferents categories (benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil) realitzaran els exercicis obligatoris de la competició com són la barra, el terra i el salt en la modalitat femenina i el terra, el salt i el minitramp en la modalitat masculina.

En aquesta jornada participen escoles i entitats de Terrassa, Sant Cugat, Ullastrell i Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada