dimecres, 29 de gener de 2014

PROMOCIÓ DE JUDO 2014


Bon dia a tothom:

EL Consell Esportiu conjuntament amb FUPAR i a través del projecte d’inclusió que des de els últims 4 cursos duen conjuntament, han realitzat aquest dimarts dia 28 la segona jornada de promoció  esportiva destinada al esport del Judo on s’ha rebut als alumnes de 5é de primària de l’escola Joaquima de Vedruna de Terrassa.
Aquestes jornades que es duen a terme a les instal·lacions de la Fundació, apropen l’esport del Judo a alumnes de centres educatius de primària i secundària de la comarca  de la mà de Josep Floris, judoka i monitor de l’activitat a FUPAR i de usuaris i usuàries de la Fundació que fan les funcions de monitors als i les alumenes dels centres. La sessió d’una hora i mitja, acull  a un màxim de 30 alumnes per franja horària on els judoques mostren als nois i noies les principals bases del esport i a l’hora realitzen jocs de coneixença i aproximació.
Aquesta activitat no només vol fer conèixer l’esport del judo als nois i noies que hi assisteixen, sinó que pretén apropar als alumnes a la realitat de la discapacitat trencant estereotips i tabús a través del esport del judo.
Aquesta promoció que es dura a terme al llarg de tot el curs en diferents dimarts que acollirà a un total de més de 250 alumnes de primària i secundaria de centres de la ciutat i comarca , és una actuació més dins del projecte d’inclusió que les dues entitat desenvolupen conjuntament.
El projecte d’inclusió que va nàixer de la proposta de les entitats de trencar les distàncies generades per les discapacitats, utilitza l’esport con a vehicle per tal de poder apropar als nois i noies  a una realitat que generalment els queda molt llunyana.
Es per aixó que es dissenyen diferents actuacions per tal que els usuaris de FUPAR puguin participar del esport amb els i les alumenes de forma inclusiva. Aquestes actuacions passen per la participació de FUPAR a les promocions com a una entitat més compartint espai amb els altres centres educatius, trobades entre la Fundació i els centres que hi estiguin interessats, la promoció de judo, la participació de usuaris i usuàries en el JIE de Judo a tall de monitors d’activitat o la participació dels equips de basquet i tennis taula de la Fundació als Jocs Esportius Escolars amb petites adaptacions del reglament per a fer-ho viable.
Aquesta col·laboració entre les dues entitats ha donat molts bons fruits que es tradueixen en noves propostes i iniciatives que en un futur podran dur-se a terme així com una relació de molt bona col·laboració entre el Consell i FUPAR .

Us deixem la premsa de la segona jornada i un recull de fotografies de les dues primeres jornades, amb l'escola Enxaneta i amb l'escola Joaquima de Vedruna.

Premsa

Latorredelpalau.cat

Terrassainforma.com

PROMOCIÓ JUDO 2014


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada