divendres, 7 de febrer de 2014

FITJOVE Adolescència i temps d'oci : paraules que en un determinat moment poden arribar a ser difícils de conjugar amb èxit.

Adolescència i temps d'oci : paraules que en un determinat moment poden arribar a ser difícils de  conjugar amb èxit.  Els estudis demostren que a major temps d 'oci desestructurat  entre els adolescents, més possibilitat que s'adquierixin  conductes de risc. 
Com a eina de prevenció  davant d'aquests hàbits nocius es recomana la pràctica de l' activitat física  .
A Terrassa , les properes setmanes  , començarà un programa experimental desenvolupat de manera conjunta  per l'Agència Catalana de Salut i Secretaria Genarlal de l 'Esport i coordinat amb el Servei de Salut de lAjuntament  de Terrasa i el Consell Esportiu ,adreçat a  alumnes  de 4t d'ESO de centres educatius  vinculats al PCEE, amb la finalitat de donar-los eines per a gestionar , educar i omplir el seu temps d'oci amb l'activitat física  apropant-los a  una instal.lació comunitària. 

Us facilitem els diferents articles de premsa on podreu trobar més informació sobre els objectius del programa, com funcionarà, les fases de la posada en pràctica, la instal.lació esportiva comunitari on es desenvoluparà  i els centres educatius que participen de manera experimental.

Sumem activitat física per a restar riscos...

Eugènia ManauRecull de premsa


                                        www.naciodigital.cat/latorredelpalau
                       terrassainforma.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada