dimarts, 25 de març de 2014

Promoció de Rugby 2014


La promoció de rugby que el Consell per primera vegada, du a terme conjuntament amb els Carboners de Terrassa, acollirà a les instal•lacions  de Can Jofresa més de 600 nois i noies de primària i secundària de 10 centres de la comarca.
Al llarg d’una setmana, els alumnes que passin per la promoció podran realitzar gestos tècnics com els placatges o el xut a una instal•lació i amb un material específic de rugby.
La participació activa de membres del Club de la Ciutat, dona a aquesta promoció el to tècnic i de proximitat que , conjuntament amb l’experiència del Consell a l’hora d’organitzar jornades de promoció esportiva, apropa l’esport als participants d’una forma molt dinàmica i participativa.
La promoció esportiva pretén apropar esports minoritaris o poc coneguts a la realitat educativa dels centres educatius, en horaris lectius. D’aquesta manera els alumnes realitzen sortides esportives, que els permet practicar esports que normalment no poden ser duts a terme al centre educatiu, per falta d’espais adients, material o coneixements tècnics per parts dels membres docents.
La col•laboració entre el Consell esportiu i els Carboners, ja fa 2 cursos que existeix i progressivament va augmentant la presència d’aquests esport en els diferents plans que el consell planteja.
Actualment les dues entitats tenen pactades col•laboracions a la promoció esportiva, el programa de multiesport i la jornades de final de curs. Aquesta col•laboració pretén que el rugby sigui present a les escoles de forma que pugui integrar-se en els plans d’estudi o en les extra escolars. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada