dijous, 11 de desembre de 2014

Manifest "El valor dels consells"

El Consell Català de l’Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya han signat aquest any un protocol d’intencions per tal d’establir convenis de cooperació. L’objectiu d’aquests convenis és implementar un programa de valors dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que vol formular un nou sistema de puntuació i classificació de cara al 2014-2015.

L’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, presidida per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, que acapara actualment quasi el 70 % de l’activitat dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, ha volgut fer un pas endavant mitjançant la signatura del Manifest de Valors amb el títol “El valor dels consells”

El manifest és presentarà avuí al Museu Olímpic de Barcelona a partir de les 19.30 h. L’acte comptarà amb la presència d’Ivan Tibau, secretari General de l’Esport, Josep Salom, diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, i l’Alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, com a vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Barcelona i president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, entitat organitzadora de l’acte.

Els diferents representants dels 15 Consells Esportius que formen part de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, signaran el manifest amb el compromís de difondre’l i treballar pel seu compliment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada