dimecres, 21 de gener de 2015

Primera jornada de Gimnàstica 2014-2015

El proper diumenge, 25 de gener, tindrà lloc la 1a Jornada de Gimnàstica Artística dels Jocs Esportius Escolars d’aquest curs, que se celebrarà al Pavelló Municipal de Valldoreix.

En aquesta jornada, està previst que un total de 262 nenes, d’entre 8 i 18 anys, participin en horari de matí i tarda segons la categoria i el nivell. Així, a les 9h serà el torn de les participants infantils, cadets i juvenils de nivell A – amb 39 gimnastes en total – i a les 10.45h, participaran les alevins tant de nivell A com B, amb un total de 84 gimnastes inscrites.

En el torn de tarda, a partir de les 14.15h, actuaran les gimnastes més petites, les benjamins de nivell A i B (108 participants), i a partir de les 17h, ho faran les 31 gimnastes inscrites en les categories infantil, cadet i juvenil de nivell B. Es preveu que la jornada finalitzi amb aquestes actuacions prop de les 18.45h.

Totes les gimnastes participants realitzaran 3 exercicis obligatoris: el de terra, el de salt i el de barra.

Les noies participants són representants de diverses escoles i entitats de Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Ullastrell: Kimura Gym, Shen Dragon, Centregym, l’escola Salesians, l’escola El Cim i el Club Gimnàstic, de Terrassa; l’escola Regina Carmeli de Rubí; l’escola Avenç de Sant Cugat i l’escola Serralavella d’Ullastrell.

terrassainforma.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada