dimecres, 4 de febrer de 2015

Jornada Multiesport XAP-POLO

El passat dissabte 31 de gener, a les instal·lacions del Club Natació Terrassa, el Consell Esportiu va organitzar juntament amb la col·laboració de la secció de waterpolo del Club, una nova jornada de Xap Polo. Aquesta jornada estava adreçada als participants de multiesport del Consell que durant tot el curs fan un petit tastet de varis esports.

L’espai reservat per dur a terme l’activitat és va dividir en 3 camps de Xap Polo, on un grup de waterpolistes van ensenyar als petits participants (nens de p5, 1r i 2n de primària) tenir un primer contacte amb l’espot de waterpolo mitjançant jocs i exercicis adaptats a la seva edat, finalitzant amb un petit partit entre ells.
Per altre banda, es va destinar un espai per realitzar una part més lúdica de l’activitat, on els participant podien realitzar diferents jocs i activitats dins l’aigua.

En aquesta jornada van participar un total de 91 esportistes de les escoles: Sagrat Cor, Joaquima de Vedruna, Serra de l’Obac, Nova Electra, França, El Vapor i Enxaneta de Terrassa, les escoles Regina Carmeli i Rivo Rubeo de Rubí i l’escola Roc Blanc de Viladecavalls.

 Premsa

Canalterrassa

Diari de Terrassa ( 05/02/2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada