dimarts, 17 de març de 2015

Cap del Setmana del 14/03/2015

El passat dissabte 14 de març, es va dur a terme a les instal·lacions del Camp de Golf Municipal de Matadepera una jornada d’adaptació al golf per als nens i nenes que estan participant a les jornades multiesportives que organitza el Consell. En aquesta jornada es va iniciar als participants en aquest esport introduint coneixements  bàsics com pot ser el joc curt, el joc llarg, putt, les regles de comportament i normes bàsiques del golf, tot des d’una vessant lúdica i recreativa.
Aquesta jornada es va distribuir en 3 torns diferents i al llarg del matí van participar un total de 119 nens i nenes de 12 escoles diferents de Terrassa i Rubí.

Paral·lelament, en el Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal, es va celebrar una nova jornada de Dansa Esportiva, aquest cop estava adreçada a les categories d’infantil, cadet i Juvenil. La instal.lació es va omplir amb més 140 nois i noies que van demostrar les seves dots artístiques realitzant balls de diferents modalitats i representat a un total de 12 grups de diferents escoles i entitats de Castellbisbal, Rubí, Terrassa i Sant Cugat.PREMSA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada