dilluns, 16 de novembre de 2015

Cros 2015-2016

Aquí teniu el link als resultats del Cros.Gran èxit de participació en el Cros Escolar 2015-2016 que es va dur a terme els passats dissabte i diumenge a les instal·lacions esportives de Can Jofresa.
Amb una participació per sobre del 76% dels inscrits amb un total de més de 4000 corredors arribats a meta, aquesta edició ha estat una de les més importants en participació. .

Jornades de molta participació i afluència de públic on els esportistes dels diferents centres educatius de l'àmbit de CEVOT, han pogut gaudir i córrer davant d'un públic molt entregat que sobretot en les curses de les categories benjamins i prebenjamins no van deixar d'animar i esperonar als més petits i petites.

Com és habitual en el Cros de Terrassa, van ser guardonats els 8 primers classificats de cada categoria, exceptuant les categories prebemjamins on els 961 participants van rebre una medalla de participació.

Les categories juvenils han viscut un augment significatiu de la participació amb més de 400 esportistes arribats a meta, que en comparació a d'altres edicions és un nombre molt elevat per a la categoria.

Dins de les categories de secundària la participació femenina ha anat guanyat terreny en les darreres edicions fins  a l'actual en què, les curses femenines són molt més nombroses que les masculines en categories infantil, cadet i juvenil.
Com a nota d'esportivitat, es va premiar a Carlos Gonzàlez del Ins. Viladecavalls, amb la targeta verda de la jornada per la gran conducta d'esportivitat, quan a la seva cursa va ajudar a un altre esportista a aixecar-se després d'una caiguda i el va animar a continuar després de demanar-li disculpes per fer-lo caure.

En definitiva una vegada més el Cros Escolar de Terrassa es converteix en cita esportiva obligada per a molts dels centres educatius de l'àmbit del CEVOT amb una gran afluència d'esportistes i públic i que gràcies als més de 100 voluntaris ha estat de nou un èxit.Per altra banda, us deixem les noticies que han sorgit a la premsa sobre aquest esdeveniment, el més multitudinari que organitza el CEVOT.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada