dijous, 21 de gener de 2016

Activitats del Cap de Setmana

JORNADA INICIACIÓ ESPORTIVA ESGRIMA

Aquest dissabte 23 de les 9 hores a les 13.30 l'escola el CIM acollirà la jornada d'iniciació esportiva dirigida a nenes i nens de p3,p4 i p5 dedicada a l'esport de l'esgrima.
L'activitat organitzada pel Consell Esportiu i dirigida tècnicament pel Club Esgrima Ciutat de Terrassa, vol apropar aquest esport als més de 160 nens i nenes de 23 centres educatius de Terrassa i comarca.
La jornada que constarà de diferents activitats adaptades a les edats dels participants, aproparà aquesta disciplina als participants de forma lúdica on el contacte amb el material i les diferents execucions tècniques siguin l'eix conductor del matinal.

MULTIESPORT

Aquest dissabte 23 de gener tindrà lloc al Pavelló Municipal de Sant Llorenç una jornada de korfbal adreçada als participants de l'activitat de multiesport que al llarg del curs realitzen i practiquen un gran ventall d'activitats esportives per tal de poder conèixer diferents esports.

Els més de 100 participants seran alumnes de p5-1r i 2n de primària de 9 escoles diferents de Terrassa i Rubí com són: L'escola Nova Electra, l'escola França, l'escola Enxaneta, l'escola el Vapor, l'escola Mare de Déu del Carme, l'escola Lumen, l'escola Joaquima de Vedruna, Salesianes de Terrassa i l'escola Regina Carmeli de Rubí.

La jornada consistirà a iniciar als nens i nenes a l'esport del korfbal amb exercicis i partits adaptats a l'edat dels participants, així com conèixer el material necessari per a la pràctica d'aquest esport i la seva normativa.

En aquesta activitat comptarem amb la col·laboració de la Federació Catalana de Korfbal i del Club de korfbal de Sant Llorenç.

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

La primera jornada de competició de gimnàstica artística escolar tindrà lloc el pròxim dissabte 23 de gener al Pav.Mpal. de Vacarisses.

En aquesta competició formaran part un total de 311 nois i noies que al llarg del dia i en torn de
matí o tarda realitzaran els diferents exercicis obligatoris (salt, terra i barra en categoria femenina i salt, terra i mini-tramp en la masculina).

Es convoquen dos nivells de competició, el nivell A i el nivell B, en diferents categories segons les edats dels participants, benjamí, aleví, infantil i cadet-juvenil.

Així doncs, en el pavelló de Vacarisses, durant tot el dia de dissabte estarà ocupat per tots aquests participants de gimnàstica que ensenyaran als seus familiars i amics tot allò après durant el curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada