dijous, 17 de març de 2016

Tastet d'Esports

El Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i el Servei de Ciutadania i Qualitat Democràtica, ha posat en marxa aquesta setmana la primera edició de Tastet d'Esports.
Aquest nou projecte, vinculat a Districte Jove i al projecte de dinamització de la pista esportiva de Ca n'Anglada, vol oferir la possibilitat de provar diferents activitats esportives a joves de diferents barris de la ciutat.
El projecte Tastet d'Esports busca a través de la pràctica d'esport un apropament entre joves de diferents barris de Terrassa. A més, els ofereix altres alternatives de participació dins de la ciutat, ja que podran participar de sessions dirigides pel Club Voleibol Terrassa i els Terrassa Reds Football American Club. Tots dos clubs oferiran entrenaments dirigits pels tècnics de les entitats i podran compartir espai amb els esportistes de l'equip.
L'acció va dirigida a joves d'entre 15 i 22 anys que tinguin interès en participar en activitats i
relacionar-se amb altres joves del municipi. Els organitzadors esperen la participació d'un grup de 30 joves, aproximadament.
La primera edició de Tastet d'Esports es porta a terme de març a abril, amb un total de 10 sessions de 2h i 30 minuts de durada cadascuna, el que significa un total de 25 hores d'intervenció grupal.
Per a la realització de les sessions de pràctica de les diferents modalitats esportives es divideix els participants en dos grups de 15 persones, i cadascun practicarà un esport diferent.
Us deixem les notes de premsa del projecte.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada