dijous, 26 de maig de 2016

2na Trobada de voleibol per a primària

Ahir dimecres 25 de maig es va dur a terme la 2na trobada de voleibol per a primària que el Consell Esportiu amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol i el Club Voleibol Terrassa proposen per segon curs consecutiu.
Aquesta trobada que va aplegar més de 280 alumnes de 5 centres de primària es la culminació de la promoció del voleibol que el consell du a terme al llarg del curs dins del seu programa de promoció esportiva.
Al llarg del mati els alumnes van poder gaudir de 8 partits en format torneig, on els esportistes en equips mixtes, jugaven a l'adaptació de la disciplina del voleibol en un format ideat per la Federació Catalana anomenat Inivòlei. Aquest format que adapta els gestos tècnic de l'esport, permet que hi hagi molta més jugabilitat de forma que la pilota pot ser retinguda i facilita el joc en esportistes novells que no dominen la tècnica.
La jornada va concloure amb una entrega de diplomes a tots els participants i amb l'entrega a l'equip amb més Fair-Play de la jornada d'unes samarretes per part del Club Voleibol Terrassa.
Gran èxit de participació que anima les 3 entitats organitzadores a continuar oferint de cara als cursos vinents aquesta trobada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada