dijous, 22 de setembre de 2016

JIE 2016-2017

Ahir a la tarda es va  celebrar la 1a reunió de les Jornades d'Iniciació Esportiva del curs 2016-2017 on vam comentar les novetats i les activitats que es faran centrant-nos en les 2 primeres jornades: Atletisme i bàsquet.

Les activitats programades són; Atletisme, bàsquet, judo, gimnàstica rítmica, hoquei i orientació (Temàtica: La cerca dels Aliments).

Com a novetat important aquest curs s'han obert totes les jornades a alumnes de 1r i 2n. Abans només s'oferia a la jornada de miniatletisme.

Com ja sabeu d'anys anteriors, és important que truqueu al Consell Esportiu per reservar el torn de la jornada abans de fer les cartes a les famílies.

Per participar en aquestes jornades s'ha de tramitar amb anterioritat a la jornada l'assegurança de cada participant. 

Una altra novetat d'enguany és que s'han d'entrar els inscrits a cada activitat com molt tard el dimarts anterior a la jornada.


Trobareu adjunta la informació de la jornada deLa primera jornada d'iniciació serà la d'atletisme a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa i la següent la de bàsquet del dissabte 17 de desembre que es farà a l'escola Joaquima Vedruna.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada