dimarts, 5 de desembre de 2017

CIATE JOC i ESPORT A L'ESCOLA - NADALDel 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener s’ofereix un Curs Intensiu d’Iniciació a Tècnic/a de Joc i Esport a l'Escola a l’Oficina del Consell Esportiu del VO de Terrassa i a les pistes esportives del Club Natació Terrassa. Aquest va destinat a totes aquelles persones majors de 16 anys que pretenen dotar-se d’eines i recursos per portar a terme tasques de voluntariat relacionades amb el monitoratge d'equips.

Aquest curs té com a objectiu donar la informació bàsica en la iniciació de la formació de tècnics en un àmbitpoliesportiu.

El curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport serà reconegut, mitjançant una certificació d’assistència signada, per l’Escola Catalana de l’Esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Per obtenir el certificat caldrà assistir com a mínim al 80% de les hores de classe.

Inscripcions

Per tal de formalitzar la inscripció es necessita entregar el full d’inscripció, una fotocòpia del DNI de la Targeta Sanitària, el comprovant del pagament i, en cas de convalidar algunes de les parts del curs és obligatori presentar un certificat en què consti el temari i les hores cursades. La inscripció es pot formalitzar fins el dia 20 de desembre al Consell Esportiu de 9.30h a 13'30h i de 15.30h a 18h, o també es pot fer arribar les dades enviant un e-mail al correu miquel@ceterrassa.com.

Les places estan limitades a 30 persones.

Dates
Els dies 27, 28, 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener les classes seran matí i tarda, mentre que el 30 de desembre i el 5 de gener només hi haurà classe al matí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada