dijous, 8 de novembre de 2018

Cros Escolar de Terrassa 2018/19

El pròxim dissabte i diumenge 17 i 18 de novembre torna el cros de Terrassa organitzat pel
Consell Esportiu VO Terrassa. En aquest cros s’espera la participació d’aproximadament uns 4000 esportistes de la ciutat i comarca que esperen aquest esdeveniment esportiu que ja es un referent per als centres educatius.

El dia 17 està oberta pels corredors escolars de les categories infantils, cadet i juvenils (nascuts entre els 2001 i 2006). I el dia 18 per tota la primària des de prebenjamins, nascuts els 2012 a alevins del 2007.

El Cros com ja es tradició es realitza a les instal·lacions dels ZEM Can Jofresa, ja que es un espai que permet realitzar un circuit molt atractiu pels esportistes i públic a més de que ajuda a posar en valor un dels espais esportius més important de la ciutat.

Aproximadament uns 100 voluntaris ajudaran a la bona marxa de la competició que en gran
mesura aplega el gruix dels esportistes que ja participen dels programes del Consell.

Tant mateix empreses de la ciutat com Informàtica Càrpio, Carrefour ,Boing Park Terrassa,
Benitosports, el Mercat de la Independència, Decathlon o Condis són col·laboradors habituals del Cros i que amb les seves aportacions permeten que es puguin realitzar sortejos de regals al llarg de les jornades.

Com GRAN NOVETAT aquest any s’obre la categoria OPEN per majors de 18 anys, que serà el diumenge dia 18.

Aquesta cursa de caràcter popular pretén engrescar a aquelles persones que acompanyen els esportistes escolar a còrrer que ells també puguin fer una mica d'esport i còrrer el cros. 
Aquesta iniciativa del Consell, és una de les accions que pretén per a consolidar el programa d’esport popular i lleure que ja fa anys que el Consell proposa i que vol obrir a noves iniciatives com aquesta o el projecte d’esport en família.

La cursa Open del Cros escolar te un caràcter solidari ja que el Consell Esportiu a través de la Unió de Consells Esportius de Catalunya s’ha adherit a la campanya d’UNICEF “Gotes per al Níger” campanya amb la qual centres educatius i entitats esportives prenen un compromís a favor dels drets de la infància i col·laboren amb els programes d'UNICEF al Níger.

La mobilització es fa a través de l'esport amb les "curses d’aigua". Aquestes curses solidaries permeten saber més sobre la relació que hi ha entre l'aigua i l'educació i alhora solidaritzar-se amb els infants nigerins.

Tots els beneficis de la cursa Open aniran destinats a aquest projecte “Gotes per al Níger”
Per a poder inscriure’s a la Cursa Open del diumenge 18 es pot fer a través de l’enllaç que es troba a la web del Consell Esportiu www.ceterrassa.com

Ajudar els altres, a més d'educatiu, també pot ser divertit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada